Kevadrullide retsept originaalis asub siin http://www.santamaria.ee/retseptid/tai/aid-3238/Kevadrullid
Meie perele kohandatud retsept on järgmine:
1/4 peakapsast
4-5 porgandit
1 kalkunikints või kanafilee või kana kintsuliha
1 väiksem sibul
1 pakk Santa Maria vokikastet Phad Thai
1 pakk filotainast
õli friteeerimiseks
serveerimiseks rohelist sibulat ja Santa Maria magusat tšillikastet
Lõika kapsas, porgand, sibul ja linnuliha peenikesteks ribadeks. Prae esmalt linnuliha, lisa juure teised hakitud komponendid ja prae paari minuti jooksul kuumas õlis. Lisa vokikaste, kuumuta veel paar minutit, seejärel lase jahtuda.
Laota lauale filotainaleht, voldi neljaks ja tõsta keskele üks kuhjaga supilusikatäis täidist. Keera rulli, murdes ääred enne viimast keerdu sissepoole. Tõsta taignaääred taskuks ning rulli kevadrull kokku.
Friteeri kuumas õlis paari minuti jooksul kuldpruuniks ning tõsta majapidamispaberile nõrguma. Serveeri hakitud rohelise sibula ja magusa tšillikastmega.
Maitses kõigile.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar