Vaja läheb tükki lõhefileed, sinihallitusjuustu, konservananassi, sidrunpipart ja natuke võid. Võtta lõhefilee tükk, eemaldada (suured) luud, lõigata sisse sälgud, kuhu hiljem panna sinihallitusjuustu viilud. Laotada lõhefileele konservananassi tükid, pritsida lõhet konservananassi vedelikuga. Lõigata sinihallitusjuust viiludeks, toppida viilud lõhesse lõigatud sälkudesse ja puistata lõhe üle murendatud sinihallitusjuustuga. Laotada lõhefilee paksemale kohale mõned võiviilud. Maitsestada sidrunpipraga ja vajadusel soolaga (sinihallitusjuust on tavaliselt üpris soolande ja ka sidrunpipar sisaldab soola). Küpsetada ahjus 200 kraadi juures ca 20 -25 minutit.
Lõhe kõrvale võib pakkuda keedetud riisi ja sinihallitusjuustu kastet. Sinihallitusjuustu kaste - lasta paras kogus 3,5% piima või rõõska koort keema, murendada sisse natuke sinihallitusjuustu ja maitsestada Tamme talu Supisärtsuga ;-)
Inspiratsiooni sain NAMI-NAMI'st.
18 veebruar 2012
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar