Põhjaks kulub:
- 250 g kõige tavalisemaid küpsiseid,
- 100 g võid,
Kate:
- 1 dl vahukoort,
- 250 g valget šokolaadi,
- 200 g kohupiimapastat.
Purusta küpsised peeneks puruks, sulata või ja sega kokku. Mätsi segu koogivormi põhja. Mul oli 27 cm läbimõõduga koogivorm. Tõstad külmkappi tahenema.
Kuumuta koor, lisa koore sisse sulama šokolaad, sega. Tõsta pliidilt, lisakohupiim ja sega hoolega läbi. Vala mass külmkapist võetud koogivormi, silu ja pane külmkappi 6 tunniks tahenema.
Enne tarvitamist võid kaunistada marjadega. Samuti võid marju panna koogi tegemisel koogi põhja peale enne kohupiima šokolaadisegu valamist.
Meie pere hinnangul on tegemist tõeliselt maitsva (ja rammusa) koogiga.
Retsept on pärit Päevalehest.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar